Great great unknown facts

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Melayu bermaksud pelarian, nama yg org INDON bagi
Kite dihalau ke tanah melayu
me -layu
walaupun dalangnye org cina singapore
yg jadi penasihat discovery channel saje bubuh tarian
tapi INDON dah tunjuk belang
Kite diam je bile kene kutuk INDON
Student kite kat INDON hidup dalam ketakutan
INDON buat road block, polis INDON pun tak larang
Kerjaan INDON pun sokong
Kerana mereka dah desperate dalam pelbagai bende,
economy, moral , corruption, so perlu ADE benda utk “distract”
rakyat INDON dari masalah2 yg menimpa mereka
Padahal pulau INDON tu dah berlambak dilelong , korg jgn tak tau plak.
“pembantu umah” tak reti buat kerje
yg dtg sini semua buruk2 tapi berkhawin ngn org melayu
walaupun kat INDON masih sah bersuami
pakai sihir rampas laki org, selalu org kerajaan yg baru dapat gratuity

Hancur seluruh keluarga angkara INDON.

Kencing  dalam air minum untuk sihir
dtg sini rogol, bunuh ,rompak, rompak
Buat Umah sendiri, Banglow wo, kat tanah kerajaan, Kerajaan takbleh halau
kene bagi pampasan, wow.
rosakan pandangan , takde org celebrate kt KLCC kecuali PATI
berjalan ramai2 berlagak lagak
Pijak dan Bakar bendera Malaysia

Conclusion of this hate mail  :

Boikot INDON
jgn p bandung, jgn baca berita pasal artis INDON
Jgn pasang lagu INDON kat TV/RADIO

DO YOUR PART.

Comment on the facts, especially if you are from INDON or Add some more facts.

Share.

About Author

Leave A Reply